Varukorgen är tom.
(0)

Gröna Ladans Vänner:    

Föreningen Gröna Ladans Vänner är en stödförening för att säkra att det visas film och opera på biografen Gröna Ladan i Sigtuna. Föreningen har kontrakt med Kultur- och Fritidsförvaltningen och med biografentreprenören Urban Niklasson, som bedriver den ordinarie verksamheten.  Högaktuella biofilmer och operaföreställningar från New Yorks Metropolitan står på repertoaren.

Målsättning:

Grundpelaren i verksamheten är att möjliggöra filmvisning på Gröna Ladan.  Utöver detta hoppas föreningen kunna fördjupa filmkunskapen och erbjuda en levande mötesplats för alla filmintresserade. På agendan står medlemskvällar med intressanta föreläsare, temakvällar, smal film, bred film, nyproducerad film, klassiker osv.

Bli medlem:

Som medlem bidrar du till att säkra filmverksamheten på Gröna Ladan.  På agendan står medlemskvällar på olika teman, förhandsvisningar och föreläsningar – allt med film i fokus. Vi behöver också volontärer som kan hjälpa föreningen i verksamheten! Så tveka inte, hör av dig!
Medlemsavgiften är 350/år, student/pensionär 200 kr/år, sponsor 1000 kr/år. Bankgironummer 294-3157. Ange namn, adress och e-postadress. Medlemskapet gäller för kalenderår.
Föreningen nås enklast genom e-post: grona.ladans.vanner@gmail.com och Facebook-sidan Gröna Ladans vänner.

I styrelsen:

Elwood Overholt (styrelseordförande) Bob Nichols (sekreterare) Marie Martinsson (kassör) , Anna-Maria Varpenius och Fred Blomberg.

Bakgrund:

Efter att sovit törnrosasömn under några år hade biografen nypremiär i 2015. Det blev en succé och besökarna strömmar till Gröna Ladan. Föreningen riktar sitt varma tack till Sigtuna kommun, fastighetsägaren Anders Leffler, biografentreprenören Urban Niklasson och alla engagerade medlemmar som möjliggör filmverksamheten.

Kalendarium:

SIGTUNA - Gröna Ladan
Adress: Gröna Gränd 6, 193 30 Sigtuna
E-post: gl@stenstaberg.se
Biljettförsäljning: Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen

STENSTABERG TRADING AB
Adress: Box 95 , 195 22 Märsta
Org.nr: 556814-5063
E-post:gl@stenstaberg.se

barco