Varukorgen är tom.
(0)

Andra Akten Sverige Länd: 1,55 Tisdag 19 September
Livet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son verkar tröttna på sin mammas daltande och vill klara sig själv. Vad ska Eva göra av all tid? Ett extraknäck dyker upp som hon inte kan motstå – stjärnskådespelaren Harald Skoog har drabbats av stroke och behöver rehabilitering i hemmet. Vad som börjar som en katastrof växer till varm vänskap, spirande livsglädje och till ett hopp om att livet inte är över.
Lena Olin och Rolf Lassgård för första gången tillsammans på vita duken.


The Banshees Of Inisherin Irland Längd: 1,55 Tisdag 3 Oktober
Martin McDonagh har skapat en annorlunda mörk komedi med mytologiska och fantastiskt absurda inslag. Filmen om de två bråkande vännerna, är på flera plan en fullständig fröjd, och faktiskt en av de bästa filmerna i år!
Filmen utspelas på 1920-talet i ett sagolikt vackert landskap på en påhittad grön ö, kallad Inisherin utanför Irlands klippiga kust. Pádraic (Colin Farrell) är en enkel man som bor med sin syster och tar hand om sina älskade djur. Varje eftermiddag klockan två träffar han sin gamle vän Colm (Brendan Gleeson) på öns enda pub för en pint. Men en dag förändras det…..


Butterfly Vision Ukraina Längd: 1,45 Tisdag 17 Oktober
Efter att ha spenderat månader som fånge i Donbas kommer ukrainska flygspanaren Lilia hem till sin familj. Traumat av fångenskapen fortsätter hemsöka henne och visar sig på drömlika sätt. Någonting växer djupt inom Lilia som inte låter henne glömma, men samtidigt vägrar hon att identifiera sig som ett offer och kämpar för att frigöra sig själv.


Blåsningen USA Längd: 2,10 Tisdag 31 Oktober
Säsongens Klassiker. Från 1973
Oscarsbelönad kuppfilmsklassiker: Småsvindlarna Luther och Hooker rånar en man som visar sig bära på en enorm summa pengar. För sent inser de att rånoffret arbetar för den inflytelserike Doyle Lonnegan. När Hooker finner Luther brutalt mördad, söker han upp Luthers kamrat Gondorff. Gondorff blir chockad över Luthers död, men lovar att utkräva hämnd. Tillsammans planerar de båda att utsätta Lonnegan för århundradets kupp.


En Vacker Dag Frankrike Längd: 1,50 Tisdag 14 November
En ung kvinna lever med sin dotter och sin pappa, som lider av en neurodegenerativ sjukdom. Samtidigt som hon kämpar med att hitta ett hyfsat hem för sin pappa att bo på springer hon in i en gammal vän, och trots att han redan har ett förhållande så inleder de en affär. 
Recensenterna skrev: ”En vacker dag…” är ett berörande franskt drama om kärlek, relationer och en och annan sorg däremellan. Dramat är välskrivet och fint paketerat som en mjuk kram, som värmer gott alla dagar, oavsett årstid.


Triangle Of Sadness Sverige Längd: 2,25 Tisdag 28 November
Modellparet Carl och Yaya bjuds med på en lyxkryssning. När yachten sjunker blir de strandsatta på en öde ö med ett gäng miljardärer och en städerska. I kampen om överlevnad kastas hierarkierna snabbt om när det visar sig att städerskan är den enda i gruppen som vet hur man fiskar.
Rebelliske Ruben är tillbaka på filmfestivalen i Cannes med ännu en komedi som sätter mänskligt beteende under luppen och lockar fram obekväma skratt. "Triangle of Sadness" är roligare än "The Square", men också snäppet mer ofokuserad.

SIGTUNA - Gröna Ladan
Adress: Gröna Gränd 6, 193 30 Sigtuna
E-post: gl@stenstaberg.se
Biljettförsäljning: Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen

STENSTABERG TRADING AB
Adress: Åsby 731  195 94 Märsta
Org.nr: 556814-5063
E-post: info@stenstaberg.se

barco