Varukorgen är tom.
(0)


Alla filmer 80 kr inkl kaffe & kaka.      Alltid kl 15.00!

Hilma Sverige Längd: 2,0 Tisdag 24 Januari 

En film om Hilma af Klint (1862-1944), den svenska pionjären inom abstrakt konst som först efter sin död har blivit erkänd, hyllad och en feministisk ikon.


Downton Abbey 2 England Länd: 2,05 Tisdag 7 Februari
Från den prisbelönte skaparen Julian Fellowes, kommer storfilmen "Downton Abbey: En ny era". Det globala fenomenets efterlängtade återkomst till biograferna, återförenar de älskade skådespelarna när de ger sig ut på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med änkehertiginnans nyligen ärvda villa.


Elvis USA Längd: 2,05 Tisdag 21 Februari
Filmen utforskar Elvis Presleys liv och musik, samt hans komplicerade förhållande till sin gåtfulla manager - överste Tom Parker. Berättelsen fördjupar sig i den komplexa dynamiken mellan Presley och Parker som sträcker sig över 20 år, från Presleys uppgång och berömmelse till hans oöverträffade stjärnstatus.


Bränn Alla Mina Brev Sverige Längd: 2,30 Tisdag 7 Mars
Föreställningen inleds med bildvisning och presentation av Sigtunastiftelsen, där filmen spelades in.
Ett passionerat drama baserat på verkliga händelser där en kärleksaffär leder till oanade konsekvenser. Den centrala karaktären är Karin Stolpe som bär hela historien och dess vingslag på sina axlar. Filmen skildrar hennes komplexa relation till maken Sven Stolpe och den passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet, och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.


Official Competition Spanien Längd: 1,55 Tisdag 21 Mars
Under sitt nya prestigeprojekt försöker filmregissören Lola tämja två skådespelarlegender som dessutom är rivaliserande egocentriker. Den firade Hollywoodstjärnan Félix är van vid att allt ljus faller på honom, medan radikale teateraktören Iván brinner för det sanna och äkta. Under repetitionerna exponeras de båda divorna för den kompromisslösa Lola som inte backar för att utsätta dem för vare sig faror eller förnedring i konstens namn. Kommer någon att klara sig tills kamerorna börjar rulla?      En lättsam komedi som gör narr av filmindustrins stora egon med underhållande sketcher.


70 Är Bara En Siffra Finland Längd: 1,40 Tisdag 4 April
Seija är en artist. Alla älskar henne, men hon har väldigt svårt att släppa in människor i sitt liv. När hon en dag träffar en ung låtskrivare så inser hon att hon måste stiga ner från sin tron och ner till människorna – och dessutom uthärda följderna av detta. 70 är bara en siffra är Johanna Vuoksenmaas nya komedi, där schlagerstjärnan Seija Kuula spelas av legendariska Hannele Lauri. Filmen är en hyllning till alla kvinnliga artister i Finland och i filmen får vi höra många låtar som älskas av hela nationen.


Tisdagsklubben Sverige Längd: 1,40 Tisdag 18 April
Karin och Sten firar 40-årig bröllopsdag med festbord dukat och stämningen på topp. Medan vännerna skålar i champagne upptäcker Karin att Sten har varit otrogen. Efter att ha levt ett liv med att passa upp på sin make och dotter, börjar Karin nu omvärdera sin tillvaro. När väninnorna övertalar henne att följa med på en matlagningskurs, träffar hon kocken Henrik. Bland fräsande stekpannor och ångande dofter upptäcker Karin snart att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.


Afrikas Drottning USA Längd: 1,40 Tisdag 2 Maj
Säsongens Klassiker. Från 1951
Afrikas drottning är en illa medfaren liten ångbåt. När första världskriget når ända in i djungeln får skepparen Charlie Allnut, en gindrickande kanadensare, en passagerare: ungmön och missionären Rose.
Humphrey Bogart och Katharine Hepburn i huvudrollerna.

SIGTUNA - Gröna Ladan
Adress: Gröna Gränd 6, 193 30 Sigtuna
E-post: gl@stenstaberg.se
Biljettförsäljning: Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen

STENSTABERG TRADING AB
Adress: Åsby 731  195 94 Märsta
Org.nr: 556814-5063
E-post: info@stenstaberg.se

barco