Varukorgen är tom.
(0)

Gala för konst och vetenskap

Gala för konst och vetenskap
Premiärdatum 2021-10-02

Åldersgräns: Barntillåten Genre: Musik Tal: Svenska Textning: Format: Ej angivet

Köp/reservera din biljett här

Ej bokningsbar ännu

GALA FÖR KONST OCH VETENSKAP
Anders Walls stiftelse firade 40 år med en storslagen och utsåld galakonsert på Kungliga Operan. Med premiär 2 oktober kan du se den inspelade konserten på bio Sverige.


Kungliga Operan återöppnades för publiken med en stjärnsprakande galakonsert – en hyllning till konsten, vetenskapen och innovationen. Med stora namn som Jacob Mühlrad och Maxida Märak sålde biljetterna slut på två timmar.


Galan är en hyllning till livet och den mänskliga förmågan, som känns ännu mer nödvändigt efter det år som ligger bakom oss. En festkväll präglad av glädje, gemenskap och framtidstro!


Musik av bl.a. Richard Wagner, Antonio Vivaldi, Jean Sibelius, Wilhelm Stenhammar, Arvo Pärt, Andrea Tarrodi, m.fl. Konstnärliga ledare och regi av Charlotte Hellekant och Linus Fellbom. Under galan uruppfördes kompositören och tidigare stipendiaten Jacob Mühlrads verk ”Prism”.
Anders Walls stiftelse firar sitt 40-årsjubileum med flera av Sveriges främsta sångare och instrumentalister i en magnifik hyllning till konsten och vetenskapen. Utöver musiken stödjer stiftelsen forskning, entreprenörskap och landsbygdsutveckling och det är från dessa områden inspirationen till föreställningen hämtats.

Skådespelare

Regissör

Distributör

Folkets Hus och Parker

SIGTUNA - Gröna Ladan
Adress: Gröna Gränd 6, 193 30 Sigtuna
E-post: gl@stenstaberg.se
Biljettförsäljning: Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen

STENSTABERG TRADING AB
Adress: Box 95 , 195 22 Märsta
Org.nr: 556814-5063
E-post:gl@stenstaberg.se

barco